loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Consignatieverkoop

Afscheid nemen van je gekoesterde auto valt al zwaar en dan moet je ook nog eens Jan en alleman te woord staan. Mensen die je collector’s item misschien niet eens op waarde schatten of die standaard proberen het onderste uit de kan te halen. Vertrouw het verkooptraject gerust aan Premium Classics toe. Allereerst alleen zetten we je auto in optimaal verzorgde conditie internationaal in de etalage. Vervolgens doen we actief ons best om er een koper bij te vinden aan wie je hem met een gerust hart zou willen overdragen. Iets met gunfactor…

Vragen of interesse?

Laat een vraag of opmerking achter
of neem direct contact op

pin-color.svg Industrieweg 9A, 5262 GJ Vught

ph-color.svg +31 (0)6 4131 6008

mail-color.svg info@premiumclassics.nl

Inkoop

Help ons met het vervolmaken van onze collectie.

Bekijk dienst

Consignatieverkoop

Wij speuren rond en keuren het nieuwe baasje.

Bekijk dienst

Zoekopdracht

Met een ongekend groot internationaal netwerk van specialisten zijn wij dé partij om bepaalde auto’s te traceren en naar Nederland te halen. Bent u op zoek naar een speciale uitvoering?

Bekijk dienst

Financieren / Leasen

Wel nadenken, niet hoeven aarzelen.

Bekijk dienst
prev.svg
next.svg

Onze diensten

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om de aan - of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Van Financieren / Leasen en Consignatieverkoop tot Zoekopdracht. Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.