loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Financieren / Leasen

Het kapitaal in je onderneming laten, de lage rentestand, niet wachten tot later met leuke dingen doen: het kunnen allemaal argumenten zijn om voor financiering of leasing te kiezen. Ondersteund door de juiste partners helpen wij onze klanten graag met de rationele kant van een emotionele beslissing. Dat doen we op een verantwoorde wijze, passend bij de situatie van de klant, want je stuurt pas echt lekker in een auto wanneer er geen last op je schouders drukt.

Interessante bijtelling

Bij zakelijk rijders die zich stijlvol in een karakterauto willen verplaatsen knijpt de Belastingdienst een oogje toe. De zogeheten ‘Youngtimerregeling’ maakt het mogelijk om een ‘Premium Classic’ van 15 jaar of ouder te selecteren en van een gunstige bijtelling te profiteren. Deze bedraagt weliswaar 35%, maar wordt berekend over de ‘waarde economisch verkeer’ of de taxatiewaarde, die veelal stukken lager zal liggen dan de oorspronkelijke nieuwprijs. Kortom, zeer het overwegen waard, zeker voor ondernemers of medewerkers die zich graag willen onderscheiden ten opzichte van de EV-generatie. Veel van onze klanten maken daar dankbaar gebruik van.

Vragen of interesse?

Laat een vraag of opmerking achter
of neem direct contact op

pin-color.svg Industrieweg 9A, 5262 GJ Vught

ph-color.svg +31 (0)6 4131 6008

mail-color.svg info@premiumclassics.nl

Inkoop

Help ons met het vervolmaken van onze collectie.

Bekijk dienst

Consignatieverkoop

Wij speuren rond en keuren het nieuwe baasje.

Bekijk dienst

Zoekopdracht

Met een ongekend groot internationaal netwerk van specialisten zijn wij dé partij om bepaalde auto’s te traceren en naar Nederland te halen. Bent u op zoek naar een speciale uitvoering?

Bekijk dienst

Financieren / Leasen

Wel nadenken, niet hoeven aarzelen.

Bekijk dienst
prev.svg
next.svg

Onze diensten

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om de aan - of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Van Financieren / Leasen en Consignatieverkoop tot Zoekopdracht. Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.