BMW Z4M Roadster - 47.000KM - 2 Owners - New Condition
 

BMW - Z4M RoadsterOp aanvraag

Omschrijving

Ready for summer driving pleasure? After your first ride in this 2006 BMW Z4M Roadster, your thought of driving pleasure will never be the same again. The sound in this 6 cilinder in-line engine is one of the purest engine sounds out there. With a power output of 343 horsepower, manual gearbox and nimble chassis, the Z4M is ready for some twisty mountain roads or for endless rides wherever you are. 

With only 47.000 km's, 2 previous owners and a full BMW service history, this collectors item is damage free and ready for a new owner. Only 1400 of these Z4M Roadsters were sold in the EU. 

 

Klaar voor zomers rijplezier? Na je eerste ritje in deze BMW Z4M Roadster uit 2006 zal je gedacht over rijplezier volledig veranderen. Het geluid dat deze 6-in-lijn motor produceert is een van de puurste motorgeluiden. Met een vermrogen  van 343 pk, manuele versnellingsbak en een sporrtief chassis is deze Z4M klaar voor bergwegen maar ook voor eindeloze ritten waar je  ook bent. 

Met slechts 47.000 kilometer, 2 vorige eigenaars en een volledige onderhoudsgeschiedenis is deze schadevrije BMW klaar voor een nieuwe eigenaar. Van dit verzamelstuk werden slechts 1400 stuks verkocht in Europa. 

Informatie

Merk
BMW
Bouwjaar
2006
Transmissie
Handgeschakeld (6)
Carrosserie
Roadster
BTW/Marge
Marge

 

Type
Z4M Roadster
KM-stand
47.000
Interieur
Zwart
Exterieur
Zwart
Aflevering
Inclusief APK | Garantie | Afleverbeurt

Opties

Binnenkort meer.......

Wij helpen u graag

U kunt contact met ons opnemen, maar wij nemen ook graag met u contact op. Maak hieronder uw keuze.

Neem contact op

Selectie uit onze collectie