loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Zoekopdracht

Omdat je een youngtimer of andere collectable nu eenmaal niet online of vanuit de brochure kunt configureren komt het regelmatig voor dat onze klanten heel specifieke wensen op tafel leggen. In dat geval gaan wij aan de slag met een zoekopdacht, waarbij we dankbaar gebruik maken van ons internationale netwerk. Uiteraard beoordelen we je favoriete auto met dezelfde kritische blik als we voor onze eigen inkoop zouden doen. We leveren hem op Premium Classics-niveau af, technisch en optisch in showroomstaat. Indien van toepassing verzorgen we ook het traject van import en kentekenaanvraag.

Plaats zoekopdracht

Laat een vraag of opmerking achter
of neem direct contact op

pin-color.svg Industrieweg 9A, 5262 GJ Vught

ph-color.svg +31 (0)6 4131 6008

mail-color.svg info@premiumclassics.nl

Inkoop

Help ons met het vervolmaken van onze collectie.

Bekijk dienst

Consignatieverkoop

Wij speuren rond en keuren het nieuwe baasje.

Bekijk dienst

Zoekopdracht

Met een ongekend groot internationaal netwerk van specialisten zijn wij dé partij om bepaalde auto’s te traceren en naar Nederland te halen. Bent u op zoek naar een speciale uitvoering?

Bekijk dienst

Financieren / Leasen

Wel nadenken, niet hoeven aarzelen.

Bekijk dienst
prev.svg
next.svg

Onze diensten

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om de aan - of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Van Financieren / Leasen en Consignatieverkoop tot Zoekopdracht. Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.