Aston Martin V12 Vanquish I 2003 I BTW-Auto I 10.700 KM
 

Aston Martin - V12 VanquishVERKOCHT

Aston Martin V12 Vanquish I 2003 I BTW-Auto I 10.700 KM

Omschrijving

Straight from the ice in James Bond - Die Another Day.

This 2003 Aston Martin V12 Vanquish is looking for a new owner. While the Bond car was nicknamed "The Vanish" because it generates an invisibility cloack, torpedoes, target-seeking shotguns and an ejector seat, our car is still like new with only 10.500 km's. 

The Aston Martin V12 Vanquish is a grand tourer that was introduced in 2001 as a successor to the aging Virage range. Featuring a maximum speed in excess of 306 km/h and a 6.0-liter V12 engine developing over 450 horsepower, the vehicle was unveiled at the 2001 Geneva Motor Show and was produced from 2001 to 2005. 

The V12 Vanquish was available as either a 2+2 or 2 seat coupe. The distinctive radiator grille and lower air intake are flanked by driving lamps and turn indicators. Both the front wings and hood panels incorporate a series of finely detailed compound curves which sweep back to intersect dramatically with the main cabin form. The rear fenders also flare out from the bodyside, extending back to a wide rear deck that supports the upper cabin, reminiscent of the DB5. The main body structure of the V12 Vanquish including the floor and the front and rear bulkheads are formed from extruded aluminum sections bonded and riveted around the central transmission tunnel which is constructed entirely from carbon fiber. Single piece composite inner body side sections with carbon fibre windscreen pillars are also bonded to the central structure to create a high strength safety cell. 

Rechtstreek vanaf het ijs in James Bond - Die Another Day.

Deze Aston Martin V12 Vanquish uit 2003 is op zoek naar een nieuwe eigenaar. De Bond auto had nickname "The Vanish" omdat er een ontzichtbaarheidsmantel uit kwam. Andere features waren torpedoes, doelzoekende geweren en een schietstoel. Onze Vanquish is uiteraard helemaal origineel en ziet er nog uit als nieuw met slechts 10.500  km's.

De Aston Martin V12 Vanquish is een GT die geïntroduceerd werd in 2001 als opvolger van het Virage gamma. Met een topsnelheid van meer dan 350 km/u en een 6 liter V12 met 450 pk werd deze voorgesteld op het salon in Genève.

De V12 Vanquish was beschikbaar als 2+2 of 2-zits coupé. De herkenbare radiator grille en het sportieve uiterlijk zijn vernieuwend maar toch zijn er elementen terug te vinden die doen denken aan de iconische DB5. Het chassis is sterk, licht en veilig en biedt maximaal rijplezier.

Informatie

Merk
Aston Martin
Bouwjaar
2003
Transmissie
Automaat
Carrosserie
Coupé
BTW/Marge
BTW

 

Type
V12 Vanquish
KM-stand
10.700
Interieur
Green leather
Exterieur
Britisch Racing Green
Aflevering
Inclusief APK | Garantie | Afleverbeurt

Opties

Meer info binnenkort.