Porsche 911 996 Turbo Coupé I 86.000KM I Manual I Schuifdak I Volledige documentatie
 

Porsche - 911 996 Turbo€67.950,-

Porsche 911  996 Turbo Coupé I 86.000KM I Manual I Schuifdak I Volledige documentatie

Omschrijving

Now available at Premium Classics: Mint condition Porsche 996 Turbo Coupé with only 86.000 km's! With only 3 previous owners, this lovely Porsche still looks like new, both on the outside as on the inside. With a complete service history and  all documentation, all boxes are ticked on this one. The powerful 3.6 litre 6-cilinder boxer engine can be found in the back, producing a staggering 420 horsepower and 560 Nm of torque. You're blasted from 0 to 100 km/h in only 4,2 seconds and the top speed is 305 km/h. Together with the manual 6-speed gearbox, it's a pure joy to be on the roa dwith this Porsche. Pure driving pleasure in an elegand and sporty design.  

This example was delivered in the lovely Lapisblau metallic with Zimtbraun leather interior. Thanks to some great options like an electrical sunroof, automatic airconditioning system and the sound pack, long driving days are still very comfortable. A true gem in this condition, spec and with a low mileage! 

 

In absolute topstaat verkerende Porsche 911 996 Turbo Coupé met slechts 86.000KM op de teller! Afkomstig van de derde eigenaar en zowel van binnen als buiten in geweldige conditie. Compleet met volgestempeld onderhoudsboekje en documentatie. Achterin vinden we de 3.6 liter 6-cilinder boxermotor met maar liefst 420pk en 560Nm koppel. 0 naar 100 doet de Porsche in slechts 4,2 seconden en de top bedraagt een onbegrensde 305 km/u. Gekoppeld aan een handgeschakelde 6-bak is het een feest om met de Porsche op pad te zijn. Puur rijplezier in een chique en sportief jasje!

Dit exemplaar is geleverd in de prachtige kleurstelling Lapisblau metallic met een Zimtbraun lederen interieur. Met fijne opties als een elektrisch schuifdak, automatische airco en het geluidspakket zijn lange tourritten zeer comfortabel. In deze staat, kilometerstand en uitvoering een unieke verschijning! Met ook op de 993 een zeer goede waarde investering!

Informatie

Merk
Porsche
Bouwjaar
2001
Transmissie
Manual (6)
Carrosserie
Coupé
BTW/Marge
Marge

 

Type
911 996 Turbo
KM-stand
86.000
Interieur
Bruin
Exterieur
Blauw
Aflevering
Inclusief APK | Garantie | Afleverbeurt

Opties


Remlicht

Aandrijvingstype: Vierwielaandrijving permanent

Achterbankleuning gedeeld

Achterruitwisser

Actief-koolstoffilter (Geurfilter)

Airbag Bestuurders-/passagierskant

Audiosysteem Porsche CR 22 (Radio/cassette)

Automatische airconditioning

Beglazing getint

Boordcomputer

Buitenspiegel elektr. verstel- en verwarmbaar, beide

E - Gas/Water

Geluids-pakket

Koplampsproeiers (koplampsproeiers)

Lichtmetalen velgen voor/achter: 8x18 / 11x18 (Turbo Wiel holle spaken)

Metallic-lak

Mistachterlicht

Porsche Stability Management (PSM)

Traction control

Raamopener elektrisch

Stoelbekleding/kussens: Leer

Stuurbekrachtiging

Transmissie 6 versnellingen

Zij-airbag voor

Schuifdak elektrisch

Stuur (Sport/leder, 3-spaaks)

Wij helpen u graag

U kunt contact met ons opnemen, maar wij nemen ook graag met u contact op. Maak hieronder uw keuze.

Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Email Format